Tel: 010 - 237 27 39 info@laminaatxpress.nl

Wij vertellen u graag meer over ons!

LaminaatXpress is een jong en dynamisch bedrijf dat tegen alle stromingen in heeft gekozen voor een écht winkel en niet voor de online verkoop van laminaat en PVC vloeren. We geloven namelijk in ‘What you see is what you get’. Niet kiezen voor product dat altijd nét iets anders is dan de foto, maar kiezen in een écht showroom. Een showroom met meer dan 50 soorten laminaat op voorraad, en nog eens even zoveel bestelbare vloeren.

Bij LaminaatXpress geloven we in service. Klanten worden nog persoonlijk geholpen. Door onze jarenlange ervaring in de vloeren branche kunnen wij u voorzien van vakkundig advies. Ook onze eigen stoffeerders hebben minimaal 10 jaar ervaring en leveren uitsluitend vakwerk.

Onze klanten bestaan uit doe-het-zelvers die we direct uit voorraad de vloer van hun keus kunnen leveren. Uiteraard inclusief ondervloer, plinten en andere benodigdheden. Wilt u door ons uw vloer laten leggen? Een prima keus! Wij verzorgen dit graag en zeer deskundig. In de meeste gevallen kunt u een week na orderdatum genieten van uw nieuwe, door ons gelegde, vloer.

Vloeren, traprenovatie en zonwering

Dankzij het succes van onze offline-formule hebben wij naast laminaatvloeren in alle soorten en maten ook PVC vloeren en binnen- en buitenzonwering van diverse gerenommeerde merken in ons assortiment opgenomen. Ook complete traprenovaties worden door ons verzorgd. Natuurlijk leveren wij ook deze producten met een prettige service en tegen de aller scherpste prijzen!

De messcherpe laminaatvloer acties en PVC aanbiedingen in onze winkel wisselen maandelijks. Kom vrijblijvend eens kijken!

Thuis uw nieuwe vloer of zonwering kiezen

We realiseren ons dat niet iedereen die zich een laminaatvloer, PVC vloer of nieuwe zonwering wenst fysiek in staat is om naar onze showroom te komen. Speciaal voor senioren en mensen die slecht ter been zijn bieden we een service-aan-huis-service. Onze verkoper bezoekt komt in data geval bij u thuis met een ruime selectie van onze producten. Zo kan in de eigen omgeving afgestemd advies en informatie ingewonnen worden en ziet u direct welke vloer of zonwering het best bij uw woning past.