Tel: 010 - 237 27 39 info@laminaatxpress.nl

Groot assortiment plinten, profielen en ondervloeren.

Plinten

Plinten zijn onmisbaar als u een nieuwe vloer laat leggen. Zij zorgen voor de perfecte afwerking en geven de finishing touch aan uw nieuwe vloer! De keuze voor het type plint wordt mede bepaald door het type vloer en de inrichting van het vertrek, modern of klassiek.

Alle types en uitvoeringen

Wij hebben een zeer groot assortiment plinten leverbaar zoals massieve plinten, plakplinten, decorplinten of overzetplinten. Overzetplinten kunt u gebruiken om bijvoorbeeld bekabeling weg te werken. Plakplinten zijn makkelijker te monteren en zorgen voor een strakke vloerlijn rondom, met decorplinten kunt u uw vloer en kamer een extra chique of strakke uitstraling geven!

Het spreekt voor zich dat wij u kunnen adviseren over alle types plinten en wat het beste past bij uw nieuwe vloer. Plinten worden door ons, net als onze vloeren, vakkundig geplaatst!

 

Ondervloeren

Een ondervloer is zeer belangrijk bij het plaatsen, het vormt de basis van uw vloer. Het is van het grootste belang om een goede ondervloer uit te zoeken bij het type vloer van uw keuze. Een ondervloer heeft diverse eigenschappen.

Absorberen van geluid

Een ondervloer zorgt voor het reduceren van reflectiegeluid, dat wat u hoort als u over de vloer loopt. Dit ontstaat door het contact van de vloer met de ondergrond. Een ‘holle’ klank wordt door de ondervloer opgelost dankzij de demping.

Egaliserende werking

De ondergrond waarop een vloer wordt gelegd zal nooit voor 100% egaal zijn. Als er veel oneffenheden zijn is het vaak verstandiger eerst een extra egalisatie laag te laten aanbrengen. Kleine oneffenheden kunnen door de ondervloer worden opgeheven.

Vloerverwarming

De meeste vloeren van laminaat en PVC zijn ook goed te combineren met vloerverwarming. Het is wel belangrijk dat de ondervloer niet als ‘isolatie’ gaat werken waardoor het rendement van de verwarming achteruit gaat. Wij weten precies welke ondervloer voor u het meest geschikt is.

Vloer-en trapprofielen

Profielen vormen een ideale afwerking voor uw vloer of trap. Er is keuze uit vloerprofielen, trapprofielen, wandprofielen. Profielen zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

U kunt afdek profielen gebruiken om een overgang van tapijt naar laminaat of een PVC vloeren aan te brengen. Trapprofielen zorgen voor een afwerking van de kopse kant van de trede als u deze bekleed met PVC. U kunt profielen ook inzetten als eindprofiel zodat rondom een strakke plint ontstaat die naadloos aansluit op de wand.

Onze merken

 Meer dan 10.000m² laminaat op voorraad!

 Snelle levering en plaatsing van uw vloer.

 XPress Garantie op al onze artikelen.

 Gratis inmeten en bezorgen.