Tel: 010 - 237 27 39 info@laminaatxpress.nl

Ons assortiment vloeren in laminaat, PVC, vinyl en tapijt.

Laminaat vloeren

Bij LaminaatXpress treft u een groot assortiment laminaatvloeren van de bekende merken. Met een laminaatvloer kunt eenvoudig een nieuwe sfeer in uw woning creëren. Laminaat laat zich makkelijk leggen en is geschikt voor gebruik in verschillende vertrekken in uw huis maar ook in kantoren of winkels.

Kies de juiste vloer

Samen met u kiezen we de vloer die het beste bij u past. Afhankelijk van het gebruik dient rekening gehouden te worden met de slijtvastheid. Daarin adviseren wij u graag! Laminaat is onderhoudsvriendelijk, goed bestand tegen krassen en verkleurd niet.

U kunt de inrichting van uw kamer aanpassen zonder dat er verkleuring is te zien op plaatsen waar de meubelen hebben gestaan. Wij verzorgen voor u de volledige levering en plaatsing van de vloer, inclusief een passende ondervloer en plinten profielen.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn zachte kunststof vloeren. Ze zijn eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke bovenlaag. U kunt vinyl voor alle vertrekken van uw woning gebruiken, ideaal! Een groot voordeel van vinyl is dat het geen hard contactgeluid geeft, anders dan bij laminaat of houten vloeren.

Een ander groot voordeel is dat vinyl waterbestendig is. Mocht er water op de vloer komen kunt u dit gewoon met een droge doek afnemen. Geen problemen met vlekken of verkleuring. Let wel op voor bijtende stoffen. Wij informeren u ook graag over de juiste onderhoudsmiddelen.

Comfort

Vinyl voelt erg comfortabel aan de voeten en niet zo koud als bijvoorbeeld een tegelvloer. De mogelijkheden met vinyl zijn onbeperkt. Vinyl vloeren zijn leverbaar in oneindig veel kleuren en dessins. Bent u benieuwd of een vinyl vloer iets voor u is? Kom naar onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten.

PVC vloeren

PVC werd van oorsprong gebruikt in kantoren, winkels, hotels etc. Inmiddels heeft PVC ook zijn weg naar de woonkamer gevonden. PVC heeft veel voordelen. Het heeft het gevoel van hout en de voordelen van vinyl. De vloer toont als een houten vloer maar is waterbestendig en daardoor ideaal voor verschillende vertrekken van uw woonhuis.

Voordelen

PVC vloeren zijn te koop in tientallen verschillende dessins en worden strak gelegd. Ze zijn daarbij ook goed te combineren met vloerverwarming. PVC is sterker en dikker dan vinyl en daardoor ook zeer geschikt voor intensief gebruik. PVC vloeren vragen weinig onderhoud en zijn stil als je er over loopt.

Onze merken

 Meer dan 10.000m² laminaat op voorraad!

 Snelle levering en plaatsing van uw vloer.

 XPress Garantie op al onze artikelen.

 Gratis inmeten en bezorgen.