Tel: 010 - 237 27 39 info@laminaatxpress.nl

Binnenzonwering, stijlvol en zonwerend.

Binnenzonwering

Zonwering geeft sfeer aan uw woning en houdt de warmte van de zon buiten. Met binnenzonwering voegt u een tijdloze stijl toe aan uw interieur, zowel in een klassiek als modern interieur.

Met zonwering beperkt u niet alleen de hoeveelheid daglicht die het vertrek bereikt maar ook de warmte die binnenkomt. Dit is te bereiken met verschillende soorten zonwering zoals jaloezieën of horizontale of verticale lamellen. De kleur van de zonwering bepaalt mede de sfeer in de woonkamer en is in nagenoeg elke gewenste kleur te leveren, afhankelijk van het type jaloezieën of lamellen.

Wij leveren verschillende soorten zonwering waaronder jaloezieën, rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen en vouwgordijnen. Wij zijn graag van dienst met het juiste advies voor de keuze van zonwering.

Lamellen

Lamellen zijn verticale jaloezieën die 180 graden gedraaid kunnen worden zodat u eenvoudig kunt bepalen hoeveel zonlicht u tegen wil houden of juist binnen wil laten. Een groot voordeel is dat alle lamellen naar een zijde kunnen worden geschoven zodat het volledige raam zichtbaar wordt. Lamellen kunnen worden gebruikt voor zowel grote als kleine raamoppervlakken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen werken zowel zonwerend als verduisterend. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in de slaapkamer of in de badkamer. Er zijn diverse varianten mogelijk in rolgordijnen, zowel in kleuren als motieven. Rolgordijnen worden altijd in het kozijn geplaatst tot op de vensterbank. Wij leveren de gordijnen op maat en verzorgen ook de plaatsing voor u.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn misschien wel de meest gebruikt raamverduistering. Ze zijn in bijna ieder huis te vinden. Net als bij horizontale lamellen kunt u de mate van lichtinval direct regelen door de schuinte van de jaloezie te veranderen. Jaloezieën worden in het kozijn geplaatst en zijn te leveren in ontelbaar veel kleuren en materialen zoals kunststof, aluminium of hout.

 Meer dan 10.000m² laminaat op voorraad!

 Snelle levering en plaatsing van uw vloer.

 XPress Garantie op al onze artikelen.

 Gratis inmeten en bezorgen