Binnenzonwering

Naast de decoratieve functie van gordijnen heeft binnenzonwering juist de functie van zonwering. Vaak adviseren wij dan ook één van onze type binnenzonwering als extra ondersteuning te combineren met uw gordijnkeuze.

De kleur en materiaal keuze in de diverse typen binnenzonwering is groot, onze complete binnenzonwering collectie is te bekijken in onze showroom. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Waar bij slaapkamers vaak gekozen wordt voor een verduisterend rolgordijnen geeft het toevoegen van een houten jaloezie bij uw gordijnen ook nog eens extra sfeer.

Onze mogelijkheden:

Duo Shades

Met duoshade kunt u spelen met licht. Door een inventief systeem kunt u ieder gewenste lichtinval creëren. Het filtert op een mooie manier het daglicht en beschermt tegen de zon wanneer u dat nodig vindt. Tevens geeft het de mogelijkheid u privacy te geven wanneer u dat wenst. De duoshade wordt luxe afgewerkt met een boven en onder profiel.

Rolgordijnen

Of het nu gaat om het subtiel filteren van licht en een decoratieve manier van raambekleding of als het gaat om het volledig lichtdicht buitensluiten van licht. In onze uitgebreide rolgordijncollectie vindt u altijd een passende en sfeervolle oplossing. Van transparante en exclusieve dessins tot verduisterende stoffen onze dealers geven u hierin graag advies.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een warme en luxe uitstraling. Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën. U zorgt zelf voor een perfecte lichtregeling. Onze houten jaloezieën zijn in de breedtes 50mm, 35mm en 25mm leverbaar en eventueel te combineren met diverse kleuren ladderband.

Aluminium jaloezieën

Altijd een praktische oplossing tegen de zon. De lichtinval is gemakkelijk in te stellen met de daarvoor bedoelde bedieningsstang. Het optrekken en laten zakken van het systeem wordt eenvoudig met een koord bediend. Zo zijn beide bedieningsmogelijkheden makkelijk van elkaar te onderscheiden. De aluminium jaloezieën zijn in de breedtes 25mm en 50mm te bestellen. Beide breedtes zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie op bij Laminaat Xpress over binnenzonwering:

Meer weten? Neem contact op