PVC vloer Delft

Bent u op zoek naar een betaalbare PCV vloer voor uw woning of bedrijf in Delft? Naast ruime keuzemogelijkheden voor uw PVC vloer Delft biedt LaminaatXpress een prettige klantgerichtheid, een uitstekende (leg)service. Een van de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van vloeren is de PVC vloer. PVC vloeren hebben de luxe uitstraling van hout of steen, maar bestaan uit dun kunststof. Dat maakt de PVC vloeren 100% waterdicht, wat veel opties biedt. Een PVC vloer is een probleemloze, slijtvaste en makkelijk te onderhouden vloer voor de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is een PVC vloer zeer geschikt voor intensief gebruik. Dat maakt een PVC vloer ook geschikt als vloer in bedrijven, kantoren en restaurants. Door gebruik te maken van een kliksysteem, is een PVC vloer eenvoudig zelf te leggen. Geen zin in doe-het-zelven? Dan nemen de ervaren vloerleggers van LaminaatXpress het leggen van uw PVC vloer Delft graag van u over.

Kleuren en designs

PVC vloeren zijn een slijtvast en waterbestendig, kunststof alternatief als vloerbedekking. PVC vloeren lijken op laminaat, maar er zijn een aantal grote verschillen. Wat PVC en laminaat gemeen hebben is dat beide type vloeren bestaan deels uit kunststof met aan de topzijde het uiterlijk van hout of steen, aangebracht door middel van printtechniek. De print van de jongste PVC vloeren is nauwelijks te onderscheiden van de natuurlijke uitstraling van hout en steen. Bij LaminaatXpress vindt u altijd tientallen type PVC vloeren op voorraad in elke prijsklasse, en in veel verschillende kleuren en designs. Naast onze ‘ready to go’ voorraad vindt u bij ons de collecties van de meest toonaangevende PVC vloer merken als bestelcollectie. Waar u ook voor kiest, u mag rekenen op goed advies, een prettige service en scherpe prijzen!

Uw PVC vloer, de perfecte gladde vloer

U heeft gekozen voor een PVC vloer voor uw bedrijf of woning in Delft? Een goede keus. Waterbestendig, makkelijk in onderhoud, makkelijk te leggen, slijtvast en prijsgunstig… Een PVC vloer heeft nogal wat voordelen. Naast deze mooie eigenschappen van uw nieuwe PVC vloer is dit type vloer ook geluiddempend en geschikt om te leggen over vloerverwarming. De PVC vloer is met haar hoge slijtvastheid een zeer functionele, gladde vloer die tegen een hoge belastbaarheid kan, geschikt voor in de woning en bedrijfsruimten.

PVC vloeren van LaminaatXpress Delft

Wij zijn dé speciaalzaak voor PVC vloeren. Naast veel keus in merken en designs onderscheiden wij ons met kennis en klantgerichtheid. Naast advies zijn prettige prijzen onderdeel van onze service. De PVC vloer waar u jarenlang plezier van heeft vindt u gegarandeerd bij LaminaatXpress. U vindt ons in Capelle aan den IJssel, op nog geen half uurtje rijden van Delft.

PVC vloer Delft