Seniorenservice

Thuis advies inwinnen en uw nieuwe vloer of zonwering uitkiezen.

We realiseren ons dat niet iedereen die graag een mooi, laminaat of PVC vloer wil of zich nieuwe zonwering wenst fysiek in staat is om naar onze showroom te komen. Speciaal voor senioren en mensen die slecht ter been zijn bieden we een service-aan-huis service aan. Onze verkoper bezoekt u in dit geval thuis met een ruime selectie van onze producten. Zo kan in de eigen omgeving afgestemd advies en informatie ingewonnen worden. Heeft u iets over het hoofd gezien? Onze vakmensen denken aan alles. Ze bespreken met u uw woonwensen, zien direct de locatie en stemmen hun deskundige en betrouwbare advies hierop af.

Op uw gemak een keus kunnen maken zonder zorgen over ‘hoe kom ik bij LaminaatXpress?’ Voor sommige mensen kan dit erg prettig zijn. Met onze ‘seniorenservice’ kunt u op het gemak een keuze maken uit onze collectie zonder dat u naar de winkel hoeft te komen. Onze specialist neemt voldoende stalen mee van het product dat u zoekt. U kunt de stalen met elkaar vergelijken en ontdekken welke kleur of type vloer het beste bij uw interieur past. Deze service is mogelijk voor de aankoop van laminaat, pvc, tapijt en vinyl vloeren, binnen zonwering, plinten, profielen en ondervloeren.

Deze service bieden wij geheel vrijblijvend en kosteloos aan! Bel met onze winkel om een afspraak met een van onze specialisten te maken!

Seniorenservice